Искаш ли детето ти да играе и развивa моториката си по наистина забавен начин? 

Купи Активити пирамида - 15 функции за активност на бебето в 1 музикална пирамида, която му носи много емоции, развива фината му моторика и сръчността. 

Забавление за любознателни дечица със сръчни ръчички! 
Купи VIKA BABY Активити пирамида - занимателна, музикална активна играчка за бебета и малки деца с 25ЛВ НАМАЛЕНИЕ!

5 Страни с 15 активни занимания в една истински интересна за малките дечица играчка.

✔️ Материали: Безвредни, нетоксични пластмасови материали, без BPA и фталати.
✔️ Размери: 18,5 х 29,5 х 23,5 см
✔️ Занимателни функции 15 - в - 1: светещ барабан, микрофон, телефон, музикална нота, различни видове копчета и бутони, въртящ се ключ, клаксон, шофьорско кормило, писти с топчета за прокарване, чукче, зъбчати колела, огледалце, копче - звездичка, звънец и т.н.
✔️ Работи с батерии и изисква 3x 1.5V "AA" батерии (не са включени в комплекта).

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 90 ЛВ.

Regular Price 84,99 лв. Special Price 59,99 лв.

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

Ден
Час
Минута
Секунди

ЗАЩО VIKA BABY АКТИВИТИ ПИРАМИДА - занимателна, активна играчка за деца:

zashto-vikababy-aktiviti-piramida-1

СВЕТЛИНИ И ЗВУЦИ
Децата обичат музиката и светлините и тази играчка им предлага най-доброто от двата свята: светещ барабан със забавни звуци и мигащи светлини. Микрофон, при включването му, на огледалото се появява светещо животно. Музикалната нота с песнички. Звезда, за да промяна на музикалния избор. Звънец с различни звуци.

zashto-vikababy-aktiviti-piramida-3

ЗАБАВНО И ОБРАЗОВАТЕЛНО
Докато децата се опитват да разберат какво включва всяка дейност, тя насърчава творческо мислене и умения за решаване на проблеми, подобрява координацията между ръцете и очите и насърчава фините двигателни умения, докато играят!

zashto-vikababy-aktiviti-piramida-2

ТЕСТВАНА ЗА БЕЗОПАСТНОСТ
Произведена от висококачествена, издръжлива пластмаса, без токсични вещества, с дългосрочна здравина и употреба Подходяща за деца над 12 месеца. Цветна, със светлини, музика, звукови ефекти и стимулиращи дейности.

Случвало ли ти се е да се мъчиш да събираш всевъзможни вещи, с които детето ти си играе, въпреки, че има всевъзможни играчки, които сякаш са му омръзнали?

Светещи, говорещи, ходещи, и какви ли още не ….и въпреки това, то иска да си играе с всичко друго, не и с тях. Знам, че си се ядосвала за това, че предпочита да ходи и пипа разни копчета, да върти, превключва, натиска, дърпа. Да иска да чува една и съща песничка до втръсване и все бебешки дейности, които те напрягат - понякога. Знам, защото и в къщи с Вики е така. Ходи навсякъде, пипа всичко, играе си с капачки, с телефона ми, копчетата на електроуредите, чинийки, думка с лъжицата по пода и още и още, мога да изреждам до безкрай. Знам, че това е игра, знам че по този начин осъзнава кое какво е и какво може да прави, но на фона всички играчи, които има и на фона на моята ангажираност, това ми идва понякога в повече. Знам, че и при теб не е по-различно, особено в тази възраст 1-3 години. Затова ще ти кажа кое занимание ангажира Вики за около час. Час така ценен за мен! Това е забавната Активити пирамида със светещи ефекти, музикални звуци и 15 активности, с които наистина се забавлява. Има чукче, с което може да се натискат копчетата и да издава различни забавни звуци, или да удря по барабанчето, а то свети. Любима й е нотичката - копче, което пуска музика, а от друго - звездичка, може да се превключват мелодиите. Вече сама си сменя до любимата мелодия. Дори взема микрофона и пее, а още по-забавно й става, като се гледа в огледалцето докато пее. Наистина е забавно! Много ми е сладка като вдигне телефончето и почне да ме имитира как говоря по работа. Определено осъзнавам, че от малка има чувство за хумор. Със сигурност, всички тези звуци и интересни джаджи за пипане, издърпване, завъртане и прочие, страшно й допадат. Слагам я в кошарата й и знам, поне час й е гарантиран там, с тази играчка. За мен е наистина чудесно! Ако пробваш да я покажеш и на твоето дете, знам че ще се изненадаш какво чудно нещо е да си имаш час време, поне, на разположение!

ТАЗИ АКТИВИТИ МУЗИКАЛНА ПИРАМИДА МОЖЕ ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА ТИ С ЛЮБОЗНАТЕЛНОСТТА НА МЪНИЧЕТО ТИ ... ЗАВИНАГИ! 

Активити пирамида


Вземи страхотно - забавната Активити пирамида, изключително атрактивна за малките деца, активна играчка с множество звуци и мелодии. Подари на детето си дълги часове занимание, забавление и активности, които да му показват дейности от заобикалящият го свят. Да се научава, кое как се прави и да развива фината моторика и логическото си мислене, в процеса на играта.

VIKA BABY Активити пирамидата е страхотна за:


БЕЗОПАСНА ИГРА: Активити пирамида от VIKA BABY е направена от нетоксични пластмасови материали без BPA и фталати, които са безвредни, безопасни и подходящи за ползване и лапане. Дизайна е съобразен с начина на ползване от детето и удобството за малките ръчички. Без остри ръбове, което гарантира безопасност по време на игра. Елементите са големи и няма вероятност от изпадане, поглъщане или задавяне. Формата на пирамида не е случаен. Гарантира стабилност при ползването на играчката, а наклона на страните улеснява използването на всички предмети по нея.

ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗАНИМАНИЯ: С пирамидата, детето осъзнава какви функции могат да изпълняват отделните предмети, какви звуци издават, как може да взаимодейства с тях. Така че това е един подходящ метод за опознаване на света под формата на игра.

РАЗВИВАНЕ НА МОТОРИКАТА: В усилието си да завърти всяко копченце, натисне всеки бутон, извади, пъхне, премести, побутне и какви ли не още действия, които се извършват от малките детски ръчички в процеса на игра с Активити пирамидата, реално детето развива фината си моторика. Укрепва и затвърждава способността да извършва дейностите уверено и прецизно.

РАЗВИВАНЕ НА МУЗИКАЛНАТА НАГЛАСА И ЗВУКО-ПОЗНАВАНЕТО: Музикалните и звукови функции на пирамидата, ефективно подобряват усещането за ритъм у детето и в същото време стимулират развитието и опознаването на звуците.

❤ НАСЪРЧАВАНЕ НА ЛОГИЧЕСКОТО МИСЛЕНЕ: Някой неща не стават просто така. Това вече твоето мъниче го знае. То знае, че ако натисне копчето - музиката започва да свири. Ако завърти звездичката - ще пусне и покаже на мама любимата мелодика. Ако удари с чукчето по барабана - той ще светне. И още, и още логически свързани дейности, които го провокират в мисленето и насърчават в действието.

КОНЦЕНТРАЦИЯ И КООРДИНАЦИЯ: Активити пирамидата е отлично средство за детска координация на очите, слуха и ръцете. Играчката има за цел да задоволи детското любопитство и насочи вниманието му към дейността, с която се е заело. Занимателните функции са провокатор за бебето и то всячески се концентрира в изпълнението на задачата си. Звуците, издавани от всяко движение, допълнително спомагат за координацията и улесняват придобиването на когнитивни умения у детето.

ЛЕСНА ЗА ПРЕНАСЯНЕ: Играта с пирамидата винаги е забавна. Особено се препоръчва в случаи на прекомерно вторачване в телевизор или електронни устройства, което е вредно за детето. Детето само може да си пренесе пирамидата на удобно за него място. На всяко ръбче по височина на пирамидата има удобни дръжки, за които детето хваща и само си пренася играчката.

СТРАХОТНА ИДЕЯ ЗА ПОДАРЪК: Универсалният дизайн на играчката я прави подходяща за момиченца и момченца. Страхотен избор за подарък е на малки деца от 1 до към 4 години. Със сигурност ще има с какво да се занимават.

VIKA BABY Активити пирамида е чудесна играчка за:


✔️ Малки деца между 1-4 години.
✔️ Занимания за по-продължителен период.
✔️ Пътуване - лесно се пренася и е лека за носене.
✔️ Занимание на детето и обучителна дейност.
✔️ Насърчаване на игра родител - дете: “ Виж как се прави”.
✔️ Подобряване на музикалната нагласа на детето и звуко-познаването.
✔️ Подобряване фината моторика на детето.
✔️ Развитие на когнитивните умения.

Поръчай сега и спести 25лв!

Ден
Час
Минута
Секунди

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

ИСКАШ ЛИ ИНТЕРЕСНА И ПРОВОКАТИВНА ИГРАЧКА ЗА ТВОЕТО ДЕТЕ ЗА ДЪЛГИ ЧАСОВЕ ИГРА БЕЗ ДА СЕ ОТЕГЧИ!

ВЗЕМИ VIКA BABY АКТИВИТИ ПИРАМИДА С МУЗИКАЛНИ И СВЕТЛИННИ ЕФЕКТИ И 25ЛВ НАМАЛЕНИЕ! 

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди
aktiviti-piramida-1
aktiviti-piramida-2
aktiviti-piramida-3
aktiviti-piramida-4
aktiviti-piramida-5
aktiviti-piramida-6

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТКИ, КОИТО ВЕЧЕ СЕ РАДВАТ НА VIКA BABY АКТИВИТИ ПИРАМИДА:

interaktiven-kub-mneniya-1

Катина Симова

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Току-що подарихме тази активна играчка на сина ми за първия му рожден ден. Той я заобича веднага! Има толкова много неща и бутончета за натискане и всеки издава нов звук! Включено и малкото чукче, с което можете да се натискат бутоните. Привлече вниманието още с ваденето от кутията. Големият ми син на 3г. също се прехласна. Надявам се да не се скарат, кой по-напред да си играе с нея.

interaktiven-kub-mneniya-3

Красина Койкова

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Тази играчка е страхотна!!!!! Моята Лара я обича. Има дори работещ микрофон, много копченца и готини звуци. Прекалено симпатична играчка! Дори голямото ми дете на 10 години седна да си поиграе с нея. :)


interaktiven-kub-mneniya-2

Стела Михова

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Има всякакви малки нещица по тази музикална пирамида, с които да се забавлява Симо - светлини, звуци, копченца, микрофон, телефон, кормило … Донякъде съм изненадана, че му харесва толкова много, тъй като обикновено предпочита да играе с не-играчки, но явно този път улучих! Всъщност го забавлява за около 30-40 минути! Това е страшно много време за моето бебе! Супер съм доволна от покупката на активната пирамида. Препоръчвам.

free-delivery-1

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

На поръчки над 90 лв.

previte-1

СИГУРНО РАЗПЛАЩАНЕ

Бързо и безопасно

cash-on-delivery-1

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Преглед и тест

returns-1

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

14 дни право на връщане

quality-1

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Качествени материали и изработка

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

ИСКАШ ЛИ ИНТЕРЕСНА И ПРОВОКАТИВНА ИГРАЧКА ЗА ТВОЕТО ДЕТЕ ЗА ДЪЛГИ ЧАСОВЕ ИГРА БЕЗ ДА СЕ ОТЕГЧИ!

ВЗЕМИ VIКA BABY АКТИВИТИ ПИРАМИДА С МУЗИКАЛНИ И СВЕТЛИННИ ЕФЕКТИ И 25ЛВ НАМАЛЕНИЕ! 

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди