Повече свобода и повече забавление с по-малко неочаквани и стресови ситуации!

Погрижи се за безопасността на детето си, като му дадеш свободата да ходи само, да се чувства уверено и да се забавлява с всичко около него!


Вземи VIKA BABY Белезници за разходка против губене

на малко дете с 15% НАМАЛЕНИЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 90 ЛВ.

 
As low as 24,99 лв. Regular Price 29,99 лв.

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

Ден
Час
Минута
Секунди

ЗАЩО VIKA BABY белезници против губене на малки деца:

beleznici-protiv-gubene-1
Широка велкро лента

Стабилно закрепване чрез широка, двупосочна велкро лента.

beleznici-protiv-gubene-2
Мек накитник

Мека, дишаща материя за максимално удобство и комфорт.

beleznici-protiv-gubene-3
Лесно регулиране

Размерът на двете гривни може лесно да се регулира, в зависимост от ширината на ръката.

beleznici-protiv-gubene-4
Здрава спираловидна и разтеглива каишка

Изработена от здрава, неръждаема стомана, облечена в силиконово покритие, която се разтяга до 1,5 м.

beleznici-protiv-gubene-5
Мобилност на 360°

Осигурява максимално движение във всички посоки, така че да няма ограничение при движение, усукване или заплитане.

beleznici-protiv-gubene-6
Практичен дизайн на заключване

Ключовете са прикрепени към накитника на гривната за възрастни, което осигурява абсолютна сигурност и достъпност.

ИМА ТОЛКОВА МНОГО РОДИТЕЛИ, КОИТО СА ПОДЛОЖЕНИ НА ЕЖЕДНЕВНИ СТРЕСОВИ СИТУАЦИИ ПО ВРЕМЕ НА РАЗХОДКАТА СИ С ДЕТЕТО И СЕ ЧУВСТВАТ БЕЗКРАЙНО ИЗТОЩЕНИ ОТ ТОВА

Случвало ли ти се е да отидеш на разходка в парка в събота, в прекрасен слънчев ден и за част от секундата да изгубиш от поглед детето си, което не иска да те държи за ръка? Все още е толкова малко, но проявява страхотна самостоятелност и изключително любопитство към всичко, че изобщо забравя за присъствието ти и ходи където си поиска? А, изпадала ли си в малък ужас, когато си ходите по тротоара и изведнъж бегом се откопчва от ръката ти хуква към пътя, където трафика е доста активен? Сигурно си преживяла и стреса от това, в някой голям супермаркет, да слагаш нещо в количката и в следващия момент да се чудиш, къде е мъника и как по-скоро да обходиш трескаво всички коридори покрай стоките, за да го откриеш, преди паниката да те изкара от контрол? Знам, че като се замислиш, това дори ти се случва ежедневно! Знам, защото и аз съм от родителите с любознателни и самостоятелни деца, които искат да огледат, проверят и опознаят всичко, а не да си стоят хванати за ръката на мама или тати. Знам и че това е изключително напрежение, което за части от секундата те кара да се препотиш хиляди пъти, минават ти стотици мисли през главата и едва се въздържащ да не почнеш да крещиш в паниката- името на детето си! Може да ти се стори на пръв поглед неуместно, но аз открих метод, с който и двете с Вики да сме доволни. Първо тя си ходи и пипа където си иска, второ аз се чувствам спокойно че е на 1.5 м. разстояние от мен. За нашите разходки използваме белезници против изгубване на малко дете, с които се сдобих преди няколко месеца и вече мога със сигурност да препоръчам. И ще споделя защо. Преди всичко за мен е спокойно, знам че няма да хукне нанякъде. Дори и да гледам в друга посока, винаги имам усещането, че е до мен. Безкрайно меки и удобни са, не се усеща напрежение или дискомфорт при носене върху китките. Контролирам отключването и заключването като съм сигурна, че никога няма да загубя ключето, защото е закачено за моята гривна.  Вики много обича да я гонят и използва винаги момента да играе на гоненица и криеница от баща си. Но, той е винаги подготвен, и определено обича нещата да са под контрол. Изопваме едни и същи белезници за него и за мен при разходките си, защото накитниците се регулират  лесно и са еднакво удобно за по-слаби ли по-големи китки. Знам, че някой майки казват - Не! Никога няма да вържа детето си така, а аз ще им споделя, че всъщност Вики се чувства много по - свободна така, вместо да чува постоянно подвикване след себе си или пък да искам постоянно да я държа за ръка. Това е моя начин да се чувствам спокойна и същевременно детето ми да има свободата да ходи където реши, без това да ми създава излишен стрес от неочаквани ситуации и най - вече - БЕЗОПАСНО! 

 

ТЕЗИ БЕЛЕЗНИЦИ ЗА РАЗХОДКА МОГАТ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА ТИ СЪС СТРАХА ПРОТИВ ЗАГУБВАНЕ НА ДЕТЕТО... ЗАВИНАГИ! 

Белезници за разходка против губене на малко дете

VIKA BABY Белезници за разходка против губене на малко дете са практично средство за спокойна разходка, защото осигуряват:

❤ КОНТРОЛ И ЗАЩИТА ПРОТИВ ИЗГУБВАНЕ: VIKA BABY Белезници за разходка са удачни за палавници, които обичат да се движат самостоятелно и не позволяват на родителите им да ги държат за ръка. С тях те се чувстват свободи, да ходят където пожелаят, а родителите са спокойни, че детето им е в постоянното полезрение, което им е нужно за безопасност. 

❤ СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕ: Накитниците на двете страни са захванати с метална снадка, която се върти на 360° и по този начин осигурява безпрепятствено движение, свобода и удобство при всяко действие, без това да създава допълнителни ограничения или усукване на връзката между двете гривни - на родител и дете. Самата спираловидна верижка, която е свръзката се разтяга до 1,5 м, като това е разстоянието, до което детето може само да ходи спокойно и разглежда света около себе си. 

РЕГУЛИРУЕМ РАЗМЕР: За максимален комфорт ширината на гривната (на родителя и на детето), са проектирани така че удобно, бързо и лесно, да се нагласят и отпускат свободно (до 14 см), което е подходящо за деца, мъже и жени. 

КОМФОРТ ПРИ НОСЕНЕ: Накитниците, които са гривните за ръцете на детето или родителя на VIKA BABY Белезниците за разходка са изработени от мека, дишаща текстура, което прави носенето им удобно.

❤ АТРАКТИВЕН ДИЗАЙН: Тези Белезници за разходка на VIKA BABY имат закачлив дизайн. Именно формата на белезници и детски цветове правят продукта атрактивен и провокативен за децата. Те с голям интерес и доволство се впускат в нова игра на разходка, в която правилата са да ходят където поискат и да се забавляват! 

VIKA BABY Белезници за разходка против губене са подходящи за:

✔️ Родители, които искат да дадат безопасна свобода на детето си по време на разходка.
✔️ Родители, които се притесняват от това детето им да не се загуби или побегне на подходящо за това място.
✔️ Носене от мъже, жени, деца.
✔️ Разходка в парка, мола, големи супермаркети, оживени места с много хора, натоварени улици с много пешеходци и трафик.
✔️ Безопасна употреба, без страх, че ключа няма да е под ръка.
✔️ Повече самостоятелност и свобода на движение при малките деца.

Поръчай сега и спести 15%!

Ден
Час
Минута
Секунди

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

АКО ИСКАШ ДЕТЕТО ТИ ДА СЕ ДВИЖИ БЕЗОПАСНО И ВИНАГИ ДА Е В ПОЛЕЗРЕНИЕТО ТИ БЕЗ СТРАХ ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗГУБИ ИЛИ ПОБЕГНЕ!

ВЗЕМИ VIКA BABY БЕЛЕЗНИЦИ ЗА РАЗХОДКА ПРОТИВ ГУБЕНЕ С 15 % НАМАЛЕНИЕ! 

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди
beleznici-protiv-gubene-1_1
beleznici-protiv-gubene-2_1
beleznici-protiv-gubene-3_1
beleznici-protiv-gubene-4
beleznici-protiv-gubene-5

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТКИ, КОИТО ВЕЧЕ СЕ РАДВАТ НА VIКA BABY БЕЛЕЗНИЦИ:

beleznici-protiv-gubene-mneniya-1

Сияна Иванова

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Имам три деца - близнаци на 6 м. и батко им на 1,8 г. Стефан - изключително енергично и самостоятелно дете. Приятелка ми каза за тези белезници и идеята ми се стори безумно неуместна, но ги открих на сайта ви и реших да пробвам. Останах много приятно изненадана, първо от качеството и мекотата на накитниците, второ от това че Стефан сам иска да се разхождаме с тях. Спрях да викам по улиците и спокойно бутам количката на близнаците. Благодаря за бързата доставка.

beleznici-protiv-gubene-mneniya-2

Тони Шабова

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Имам момиченце на 1,5 г. Веднъж ми се случи да я загубя в МОЛА и изживях тотален кошмар. Приятелка ми разказа за белезници за деца и ми се стори много странно като продукт, но след случката в МОЛА, реших че не е зле да имам подобни като сме на много оживени места. Сега след като ги имам, сме ги носили 5-6 пъти, но винаги съм се чувствала спокойна на тези разходки. Колкото до Еми, тя много ги харесва и иска да играем с тях.

beleznici-protiv-gubene-mneniya-3

Женя Димитрова

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Купих си 2 чифта белезници и ги ползвам и за двете си деца на 1,5 и на 7 г. Когато сме навън с децата на малкия му слагам на ръката, а на баткото на раницата към долната каишка и така се движим самостоятелно, същевременно контролирано и спокойно.

free-delivery-1

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

На поръчки над 90 лв.

previte-1

СИГУРНО РАЗПЛАЩАНЕ

Бързо и безопасно

cash-on-delivery-1

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Преглед и тест

returns-1

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

14 дни право на връщане

quality-1

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Качествени материали и изработка

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

АКО ИСКАШ ДЕТЕТО ТИ ДА СЕ ДВИЖИ БЕЗОПАСНО И ВИНАГИ ДА Е В ПОЛЕЗРЕНИЕТО ТИ БЕЗ СТРАХ ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗГУБИ ИЛИ ПОБЕГНЕ!

ВЗЕМИ VIКA BABY БЕЛЕЗНИЦИ ЗА РАЗХОДКА ПРОТИВ ГУБЕНЕ С 15 % НАМАЛЕНИЕ! 

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди