Подари на детето си страхотния и забавен Бизикуб VIKA BABY за дълги игри и усърдно развитие на фината моторика

Научи детето си на сръчност, упоритост и да се справя с лекота с ежедневните неща - по лесен, забавен и самостоятелен за него начин!


За сръчни, упорити и можещи малчугани!

Купи VIKA BABY Бизикуб - занимателна, активна играчка за деца от 1 до 3 г.
с 30% НАМАЛЕНИЕ!
Забавна, занимателна и образователна играчка за деца на възраст 1-3 години, която упражнява координацията между ръце - очи- слух и развива фината моторика на детето. Развива чувството за справяне с трудности и предизвикателства. Спомага за насърчаване на въображението и любознателността у детето. Засилва желанието за усърдно боравене с ръчичките и логическото мислене.

✔️ Материали: масивно дърво, пластмаса и неръждаема стомана
✔️ Размери: 15.5 х 13 х 11.5 см.
✔️ Занимателни функции 7 - в - 1: спинер, ключалка с ключ, пружинен болт, копче-прекъсвач, универсално колело, водно въртящо се кранче и пластмасов болт с гайка.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 90 ЛВ.

Regular Price 49,99 лв. Special Price 34,99 лв.

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

Ден
Час
Минута
Секунди

ЗАЩО VIKA BABY Бизикуб - занимателна, активна играчка за деца:

bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-predimstva-1

ЗАБАВЕН СПИНЕР

 Задвижва се с върха на пръстчето и въртеливо движение.

bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-predimstva-2

ИНТЕРЕСНО КОПЧЕ-ПРЕКЪСВАЧ

 Има две позиции - включено и изключено. Универсално колело.

bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-predimstva-3

ПРУЖИНЕН БОЛТ

 Натиска се, като има червено копче за освобождаване и изтласкване.

bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-predimstva-4

ВОДЕН КРАН

 Имитира спиране и пускане на водата.

bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-predimstva-5

ГОЛЯМ ЖЪЛТ БОЛТ

Разполага с гайка за навиване и развиване с ръце.

bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-predimstva-6

КЛЮЧАЛКА

Работи с автомобилен ключ, който е включен в комплекта.

ИСКАШ ЛИ ДЕТЕТО ТИ ДА СЕ СПРАВЯ С ЛЕКОТА С ЕЖЕДНЕВНИТЕ НЕЩА - ПО ЗАБАВЕН, ЗАНИМАТЕЛЕН И СЪЩЕВРЕМЕННО ОБРАЗОВАТЕЛЕН НАЧИН? ОСИГУРИ МУ АКТИВНА ИГРАЧКА, ЗА ДА ОПОЗНАВА БЕЗОПАСНО СВЕТА ОКОЛО СЕБЕ СИ!

Всяка майка знае колко любопитни са малките човечета още от най-ранна възраст. Идва момент обаче, когато за тях е истинско предизвикателство да се докопат до всичко, да пипнат и да проучат всеки един детайл, на света около тях. Знаете как ключовете за колата, са най-желаните от мъниците, а копчетата на фурната, или ключа на осветлението, са безценен инструмент за игра, дори за цял час. Да не говорим, че всички джаджи на тати са толкова интересни - но пък така опасни за игра! Наблюдавайки любопитно всичко около себе си, подрастващите бебоци искат да се справят сами с ежедневните неща и може да се стигне дори до инатлив рев, само и само да довърши започнатото, да постави ключа на вратата, да развие стърчащото болтче, да натиска копчетата по най- ниския и достъпен електроуред … до ... безкрай, или ... докато не го счупи.

Познато на всички мами, които искат да свършат домакинската си работа или да угодят на любопитното човече, но все няма време и за това. Така беше и при мен. Трудно успявах да удържа Вики, да не пипа всичко, особено когато се мъчех да се концентрирам върху работата на компютъра, или в домакинската такава. За радост, обаче осъзнах, че ако успея да я занимая с нещо, достатъчно провокативно и интересно за нея, без много много да обикаля из къщата, мога да си издействам едно известно време, в което тя да се занимава доволно и сама. Но играчките бързо й омръзваха и пак се втурваше да пипа навсякъде и проучва всичко, което не бе най-безопасно за нея. Тогава открих тази интересна играчка Бизикуб, която съчетава 7 занимателни функции в едно. Тя се оказа изключително занимателна за Вики, а аз я носех почти навсякъде с нас. Бизикубът ми помага да привличам вниманието й, когато искам да я задържа седнала в количката, в магазина, пред лекарския кабинет, докато сме в автобуса, а най - много ми помага в дългите пътувания с кола, за да не се отегчава. И интересното е, че така и не й омръзва. Опитай и ще разбереш за какво говоря. Сигурна съм, че й твоето бебче ще се занимава дълго време с този интересен куб!

ТАЗИ ЗАНИМАТЕЛНА, АКТИВНА ИГРАЧКА ЗА ДЕЦА МОЖЕ ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА ТИ ... ЗАВИНАГИ! 

Бизикуб - занимателна, активна играчка за деца

VIKA BABY Бизикуб  - занимателната, активна играчка за деца

Вземи страхотно - забавния Бизикуб, изключително атрактивна за малките деца, активна играчка. Подари на детето си дълги часове занимание и го научи да се справя с ежедневните задачи само, като същевременно научава как се прави! VIKA BABY Бизикуб е страхотен за:

БЕЗОПАСНА ИГРА: VIKA BABY Бизикуб е изработен от масивно дърво, пластмаса и неръждаема стомана. Използваните материали са безопасни, безвредни, подходящи за лапане. Дизайна е съобразен с начина на ползване от детето и удобството за малките ръчички. Без остри ръбове, което гарантира безопасност по време на игра. Елементите са големи и няма вероятност от поглъщане или задавяне.

❤ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗАНИМАНИЯ: VIKA BABY Бизикуб е образователна играчка за деца на възраст 1-3 години. Има 7 занимателни функции, събрани в практично кубче, лесно за носене от детето и от родителя в багаж, чанта и прочие. Включва: спинер, ключалка с ключ, пружинен болт, копче- прекъсвач, универсално колело, въртящо се водно кранче и болт с гайка. Позволява на детето да научи, кое как се прави.

❤ РАЗВИВАНЕ НА МОТОРИКАТА: Активната и занимателна играчка има за цел да развие фини двигателни умения у детето. Помага на бебетата да упражняват координация между ръцете, очите и слуха, използвайки предизвикателства от реалния свят. Съсредоточаването върху основните занимателни дейности с куба e естественo и обучителнo.

❤ НАСЪРЧАВАНЕ НА ЛОГИЧЕСКОТО МИСЛЕНЕ: В усилията си да се справят с предизвикателствата на активната играчка VIKA BABY Бизикуб, мъничетата активно упражняват и умението да мислят логически. Да проследяват причинно-следствената връзка. Да откриват и свързват действието със звука и резултата от него.

❤ КОНЦЕНТРАЦИЯ И КООРДИНАЦИЯ: Активната играчка Бизикуб на VIKA BABY задоволява детското любопитство и насочва вниманието на детето към дейността, с която се е заело. Занимателните функции са провокатор за мъничето и то всячески се концентрира в изпълнението им. Звуците, издавани от всяко движение, допълнително спомагат за координацията и улесняват придобиването на когнитивни умения у детето.

❤ ЗА ПЪТУВАНЕ И ПРЕНАСЯНЕ: VIKA BABY Бизикуб е страхотно занимание по време на път в колата, самолета, автобуса, когато се налага да се чака или да се отклони вниманието на детето по забавен начин. С Бизикуб няма вече досадно чакане. Детето си играе тихо и спокойно, дълго време. Бизикубът е подходящ и в случаи на прекомерно вторачване в телевизор или електронни устройства, което е вредно за детето.

✔️ Малки деца между 1-3 години.

✔️ Занимания за по-продължителен период.

✔️ За пътуване с кола, самолет, автобус.

✔️ Занимание на детето и обучителна дейност.

✔️ Насърчаване на игра родител - дете: “ Виж как се прави”.

✔️ Подобряване на практическите способности в ежедневните дейности.

✔️ Подобряване фината моторика на детето.

✔️ Развитие на когнитивните умения.

Поръчай сега и спести 30%!

Ден
Час
Минута
Секунди

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

ИСКАШ ЛИ БЕБЧЕТО ТИ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА И СЪЩЕВРЕМЕННО ОБУЧАВА НА ЕЖЕДНЕВНИТЕ ДЕЙСТВИЯ ОТ НАЙ-РАННА ВЪЗРАСТ  БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРАНИ? 


ВЗЕМИ ЗАБАВНИЯ VIКA BABY БИЗИКУБ - ЗАНИМАТЕЛНА, АКТИВНА ИГРАЧКА СЪС 7 ФУНКЦИИ И 30 % НАМАЛЕНИЕ! 

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди
bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-detaili-1
bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-detaili-6
bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-detaili-2
bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-detaili-3
bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-detaili-4
bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-detaili-5

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТКИ, КОИТО ВЕЧЕ СЕ РАДВАТ НА VIКA BABY БИЗИКУБ:

bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-mneniya-1

Грета Стоева

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Толкова е забавно. Видях Бизикуба на сайта и не се стърпях да го купя за Вени. Много му е интересно, след като му показах как да щрака копчетата и завърта кранчето. Най-интересни са му ключовете. Може и цял час да се мъчи концентрирано да заключи. Страхотен е!

bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-mneniya-2

Веси Василева

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Живеем в чужбина, при идването си тук намерих този куб и бях сигурна, че ще е идеален за бебка. Най-вече за постоянните ни пътувания и чакания по летищата. Много ми харесва, защото е по метода на Монтесори, учи и се забавллява по естествен начин с активности от бита...

bizikub-zanimatelna-aktivna-igrachka-za-deca-mneniya-3

Николина Ганева

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Поръчах за детето на приятелката ми (1 г. момиченце) за подарък Бизикуб от VIKA BABY. Като го получих на другия ден помислих, че играчката е момчешка. Малко ми докривя, че няма да я хареса, но като я подарих на Ангелка, миличката толкова много се захласна и заигра, че майка й започна да се шегува, че с тази играчка “все едно няма дете!”.

 

free-delivery-1

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

На поръчки над 90 лв.

previte-1

СИГУРНО РАЗПЛАЩАНЕ

Бързо и безопасно

cash-on-delivery-1

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Преглед и тест

returns-1

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

14 дни право на връщане

quality-1

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Качествени материали и изработка

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

ИСКАШ ЛИ БЕБЧЕТО ТИ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА И СЪЩЕВРЕМЕННО ОБУЧАВА НА ЕЖЕДНЕВНИТЕ ДЕЙСТВИЯ ОТ НАЙ-РАННА ВЪЗРАСТ  БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРАНИ? 


ВЗЕМИ ЗАБАВНИЯ VIКA BABY БИЗИКУБ - ЗАНИМАТЕЛНА, АКТИВНА ИГРАЧКА СЪС 7 ФУНКЦИИ И 30 % НАМАЛЕНИЕ! 

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди