ЗАРАДВАЙ ДЕТЕТО СИ С ПЛЮШЕНО, МЕКО СЛОНЧЕ ЗА ГУШКАНЕ, КОЕТО ЩЕ ГО ИЗНЕНАДА ПРИЯТНО С ВЕСЕЛА МЕЛОДИЯ И ГОЛЕМИТЕ СИ ДВИЖЕЩИ СЕ УШИ

Вдъхнови детето си със забавна играчка, която ще е новия пръв приятел за сън и за игра.

Вземи VIKA BABY интерактивно пеещо слонче с мърдащи се уши с  10% НАМАЛЕНИЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 90 ЛВ.

As low as 34.99 лв. Regular Price 39.99 лв.

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

Ден
Час
Минута
Секунди

ЗАЩО VIKA BABY ИНТЕРАКТИВНО ПЕЕЩО СЛОНЧЕ С МЪРДАЩИ СЕ УШИ:

bateriii

3 х АА БАТЕРИИ

Кутийката за батериите е затворена с болтчета, за да е максимално безопасно за малкото дете.

mek-plush_1

МЕК ПЛЮШ

Безвреден, мекичък и лесен за почистване плюш, който не дразни кожата при гушкане. Подходящ за бебета и малки деца.

murda_ushi

ДВИЖЕЩИ СЕ УШИ

sing-buton

БУТОН SING

Включва и изключва мелодията.

play-buton

БУТОН PLAY

Включва и изключва опцията за игра на “криеница”.

ИСКАШ ЛИ ДЕТЕТО ТИ ДА ИМА ЛЮБИМА ИГРАЧКА, С КОЯТО ДА СЕ ГУШКА И ЗАБАВЛЯВА, ТАКА ЧЕ ДА СИ СИГУРНА ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ, ЧЕ ЩЕ СЕ ЧУВСТВА ЩАСТЛИВО, ДОВОЛНО И ЗАСМЯНО?

На пазара се продават толкова много плюшени играчки, които децата харесват. Има интерактивни играчки, които стават фаворит сред малчуганите. Но, когато говорим за уникално меко и атрактивно слонче, което има весела мелодия и може забавно да мести ушите си и да се крие зад тях, сигурна съм че всяко дете ще предпочете точно него пред обикновената плюшка. Това страхотно малко сиво слонче с големи уши и розови краченца е толкова симпатично. Има бродирани очички, а когато мести ушите си ги закрива, сякаш се крие. Всъщност, това привлече Вики най-много, когато за пръв път видя слончето. Вече си играе на “Дзак” повече с него, отколкото с мен. Понякога, когато е сърдита или иска нещо неустоимо, вземам слончето и поклащайки го я питам защо се сърди. Пускам го да маха с уши и в миг усмивката пак е на лицето й. Тя си знае, че слончето й VIKA не обича тя да е тъжна или сърдита. И повярвайте ми, това винаги проработва! Сутрин, като стане понякога слончето е изпаднало от леглото й, бърза да го намери и започва да му бърбори. Много ми е сладка. 

Бъди сигурна, че това впечатляващо слонче ще е любимата играчка за гушкане и на твоето дете. Та кой не обича слончета и то толкова мекички?

ТОВА ИНТЕРАКТИВНО ПЕЕЩО И ИГРАЕЩО С УШИТЕ СИ СЛОНЧЕ ЩЕ Е ЛЮБИМАТА ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА НА ТВОЕТО ДЕТЕ И ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА ТИ С ЛОШОТО НАСТРОЕНИЕ ИЛИ ПРИЩЕВКИТЕ НА ДЕТЕТО...ЗАВИНАГИ! 

slonche_descrp

Интерактивно пеещо слонче с мърдащи се уши

Пеещо слонче с мърдащи се уши VIKA е сладка плюшена играчка с:

❤ АТРАКТИВЕН ДИЗАЙН: Слончето VIKA има атрактивна и забавна визия с големите си уши, които могат да се движат под звуците на мелодията. Бродираните лапички индикират, къде точно са бутоните за активиране и спиране на функциите му. 

❤ ЗАБАВНИ ФУНКЦИИ: Пеещото слонче има весела мелодия и може да движи ушите си, като закрива очите си с тях и прави “Дзак”. Детето бързо научава от кое краче се пуска музиката и от кое ушите започват да се движат. Това му дава увереност, че може да се справя и забавлява само с любимото си слонче. 

❤ БЕЗВРЕДНИ И КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ: Мекото плюшено слонче VIKA е изработено от безопасни за бебето и детето материали. Отвън е от мек и фин плюш, а вътре пълнежа е олекотена пухкава вата. Материалите са хипоалергенни и подходящи за бебета и малки деца. 

КОМПАКТЕН РАЗМЕР: Пеещото слонче е с рзмери 30х17х16 см. Абсолютно подходящо за гушкане. Леко за носене и пренасяне, така че детето може да го държи близо до себе си, навсякъде, без опасност от счупване в случай на падане или изтърване. 

❤ БЕЗОПАСНА ИГРА: индикацията за пускане и спиране на функциите на слончето са избродирани на крачетата му, както и очичките му. Това ви гарантира, че няма малки части, които може да се скъсат или изпаднат докато детето си играе с плюшеното слонче. Контейнерчето за батериите е предвидливо обезопасено с болчета, така че детето да няма достъп. 

❤ УНИВЕРСАЛНА ИГРАЧКА: Тази сладка плюшена играчка е идеалното решение, когато детето е емоционално и привързано към родител или има нужда от утешаване. То е идеално за гушкане, а децата обожават това. От друга страна забавната визия и функции на слончето са страхотни за развеселяване на всяко детенце. Подходящо е за деца над 3мес.

❤ СТРАХОТНА ИДЕЯ ЗА ПОДАРЪК: празниците и поводите за подаръци особено за децата са много, но ако искаш да подариш наистина страхотен подарък, който 100% ще стане любима играчка, избери Интерактивно пеещо слонче с мърдащи се уши VIKA.

Интерактивното слонче, което пее и движи ушите си на име VIKA е идеално за:

✔️ Самостоятелна, безопасна игра на детето.  

✔️ Игра на “Дзак” по всяко време и навсякъде.

✔️ Веселба с други деца и танцуване.

✔️ Интерактивно забавление и изразяване на емоциите.

✔️ Гушкане и спане, утешаване и развеселяване на детето.

✔️ Подарък за: рожден ден, кръщене, първи юни, коледни и новогодишни празници, с повод или без повод. 

✔️ Лесно носене и пренасяне, навсякъде: вкъщи, количката, колата, в багажа, при пътуване.

As low as 34.99 лв. Regular Price 39.99 лв.

Поръчай сега и спести 10%

Ден
Час
Минута
Секунди

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

 

ИСКАШ  УСМИВКАТА НА ДЕТЕТО ТИ ВИНАГИ ДА СИЯЕ, ДА СЕ ЧУВСТВА СПОКОЙНО И ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА,БЕЗ ДА ТЪРСИШ ВСЕВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА ИЛИ ИГРАЧКИ ЗА ТОВА!

 

ВЗЕМИ VIКA BABY ИНТЕРАКТИВНОТО ПЛЮШЕНО СЛОНЧЕ, КОЕТО ПЕЕ И СИ МЪРДА ЗАБАВНО УШИТЕ С 10% НАМАЛЕНИЕ

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди
slonche_otpred
slonche_otpred2
slonche-svitiushi_1
slonotstrani
sloncheotzad

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТКИ, КОИТО ВЕЧЕ СЕ РАДВАТ НА ИНТЕРАКТИВНОТО СЛОНЧЕ:

klient_slon4

Стефка Стоева:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Слончето е много сладко и работи страхотно. Стиска се единия му крак и ушите се движат, а другият е за музиката.  Дъщеричката ми е на 1 година и това е любимата й играчка, особено, когато плаче за нещо. Определено в момента слончето е голям хит в нашата къща! Батко й, на 3г., абсолютно отговорно всеки път й обяснява от къде се пуска и спира.

klient_slon1

Дорис Минчева:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Страшно готино слонче. Дъщеря ми Нора на 3г и 6м. го обожава. Материята е мека и пухкава. Почиствам с мека навлажнена кърпа, радвам се че не е от типа плюшени играчки, които събират прах.

klient_slon2

Виктория Жечева:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Купих слончето за кръщенето на моята племенница на 1г. е. Страшно много обича да играе на бебешката игра от песничката пика-бу. Затова се надявам, че слончето ще й хареса много. Толкова сладко маха с уши и закрива очите си. Дъщеря ми на 6 г. като го видя, първо го гушна, а след това много му се смя. Нямаме търпение да изненадаме малката с него.

free-delivery-1

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

На поръчки над 90 лв.

previte-1

СИГУРНО РАЗПЛАЩАНЕ

Бързо и безопасно

cash-on-delivery-1

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Преглед и тест

returns-1

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

14 дни право на връщане

quality-1

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Качествени материали и изработка

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

 

ИСКАШ  УСМИВКАТА НА ДЕТЕТО ТИ ВИНАГИ ДА СИЯЕ, ДА СЕ ЧУВСТВА СПОКОЙНО И ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА,БЕЗ ДА ТЪРСИШ ВСЕВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА ИЛИ ИГРАЧКИ ЗА ТОВА!

 

ВЗЕМИ VIКA BABY ИНТЕРАКТИВНОТО ПЛЮШЕНО СЛОНЧЕ, КОЕТО ПЕЕ И СИ МЪРДА ЗАБАВНО УШИТЕ С 10% НАМАЛЕНИЕ

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди