НАУЧИ БЕБЧЕТО СИ  ДА СЕ ХРАНИ САМОСТОЯТЕЛНО С ЛЪЖИЦА И ВИЛИЧКА, БЕЗОПАСНО И НА ИГРА

Насърчи бебето си за самостоятелно хранене, като възпиташ хранителните му навици, по безопасен и забавен за него начин.

Вземи VIKA BABY комплект бебешки прибори - огъваща се лъжичка и виличка с безплатни бонуси и 25% НАМАЛЕНИЕ 

Към твоя комплект огъваща се лъжичка и виличка, ще получиш безплатно:
✔️1 бр. кутийка за съхранение.
✔️1 бр. лигавник произволен цвят.


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 90 ЛВ.

As low as 14,99 лв. Regular Price 19,99 лв.

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

Ден
Час
Минута
Секунди

ЗАЩО VIKA BABY КОМПЛЕКТ ОГЪВАЩА СЕ ЛЪЖИЧКА И ВИЛИЧКА:

1-guvkavi

ГЪВКАВА И ОГЪВАЩА СЕ ДРЪЖКА

Нежният, мек и гъвкав материал на приборите, позволява формата им да бъде оформена за удобството на бебето: за ползване с всяка ръка, за по-лесно загребване и забождане. 

2-Dishwasher_Safe

ЛЕСНА ХИГИЕНА

Бебешкият комплект може да се мие в съдомиялна машина. Напълно безпроблемно може да се стерилизира в микровълнова, вряща вода (за макс. 1 мин.)  и стерилизатор. 

3-Food_Grade_Material

КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ

Приборите са изработени от качествен силикон, който е безопасен и предназначен за хранене. Не съдържа BPA, латекс и фталат.

4-zaoblena_i_gladka

ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН

Заоблената форма на лъжичката е съобразена като размер за комфортното хранене на детето. Формата, предполага по-малко разсипване на храната, докато детето тренира умението си да се храни само.

5-udoben_za_lesno_i_chisto_prenasqne

УДОБСТВО ЗА НОСЕНЕ И СЪХРАНЕНИЕ

Удобна кутийка - подарък от VIKA BABY, за правилна хигиена при съхранение и пренасяне.

ИМА ТОЛКОВА МНОГО МАЙКИ, КОИТО СЕ ЧУДЯТ КАК ДА НАУЧАТ МЪНИЧЕТО СИ ДА СЕ ХРАНИ САМО С ПРИБОРИ, БЕЗ СТРАХ ЧЕ ЩЕ СЕ НАРАНИ, А ТО ДА Е ЩАСТЛИВО И УВЕРЕНО

Когато започнах да храня Вики с лъжичка, започна едно плюене, едно бъркане с ръце в чинията, последвано от мазане и разпръскване на храна навсякъде. Знам, това е стресиращо, най-вече за теб. Експертите казват, че колкото по-рано бебето се научи да държи лъжицата само, толкова по-лесно за напред би се научило да рисува и бъде самостоятелно в много други дейности. Любопитството на бебета е толкова голямо, а това да се поддържа любопитство и интерес към храната е от голяма важност, най-вече за правилното хранене на детето. Моята Вики искаше постоянно да бърка и “дрънка с лъжичката”, а това водеше неминуемо до бели, разливане, обръщане на храната и все ситуации, в които се натрупваха нерви. Случайно обаче, открих този уникален комплект за хранене с лъжичка и виличка. Казвам, че е уникален, защото дръжките на приборите са направени от материал, който се огъва лесно и така може да промени напрактика формата или ъгъла на ползване на прибора. Казах си, че това е на първо място супер забавно и ще го покажа на Вики, защото бях сигурна, че ще й хареса. А, от друга страна е изключително практично в периода на трениране способността на малката да се храни сама. Интересът към приборите от страна на Вики беше много голям, още за пръв път като ги видя. Сядах с нея да се храним заедно и й давах нейните си прибори, като й показах нагледно как се храня. Така, тя започна да ме имитира и да загребва с лъжичката сама. Да боцкаше с вилицата и изглеждаше страхотно доволна от постиженията си. Отначало с лъжичката не се получаваше, защото разливаше всичко, но после видях как захваща лъжицата и я огъвах повече, за да се получи с форма на "черпаче", така че тя бързо свикна и се справяше чудесно, всеки изминал ден. Казват, че яденето с вилица е за по-нататъшен етап от развитието на децата, но според мен е само заради острите връхчета на вилицата. Според мен детето много по-лесно се справя с вилица. Ето защо, използването на вилицата от комплекта е страхотна идея. Практичният дизайн е изключително безопасен за използване. Без остри краища, а удобната кутийка е перфектна за съхранение в чантата (в която липсва винаги ред), и лесно и сигурно откриваш приборите, точно когато са най-нужни и знаеш, че са съхранявани правилно.

ТОЗИ УНИКАЛЕН БЕБЕШКИ КОМПЛЕКТ ЗА ХРАНЕНЕ, С ОГЪВАЩИ СЕ ВИЛИЧКА И ЛЪЖИЧКА, ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА ТИ СЪС САМОСТОЯТЕЛНОТО, УВЕРЕНО И БЕЗОПАСНО ХРАНЕНЕ НА ДЕТЕТО ТИ...ЗАВИНАГИ! 

dulgo-opisanie-lujica

Комплект бебешки прибори - огъваща се лъжичка и виличка

ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН: Заоблените форми както на лъжичката, така и на виличката са съобразени с физиологичната особеност на устата при бебетата и малките деца на възраст над 9-12м. Дръжката е достатъчно широка за удобен захват от мъниците, а покритието й позволява да стои стабилно в ръката, без да се изплъзва. Така детето получава допълнителна увереност в първите моменти на начинанието - самостоятелно хранене. 

УНИВЕРСАЛЕН ДИЗАЙН: Гъвкавият материал прави приборите в комплекта подходящи за използване, както от родителя, за да храни бебето си, така и за самостоятелно ползване от малкото детенце. Това, че може да се огъва дръжката е идеално решение за нагаждане на ъгъла на ползване на приборите, особено когато се държи от малките, все още неуверени ръчички. Дали ще я ползва с лява или дясна ръка - няма значение, въпрос на предпочитание. 

БЕЗОПАСЕН И КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ: Материалът, от който са изработени приборите в комплекта е силикон, подходящ за бебета и деца. Без: BPA, латекс и фталат.

БЕЗОПАСНО ИЗПОЛЗВАНЕ: Разширените зъбци и заоблените върхове на вилицата я правят изключително безопасна при хранене на детето, дори и ако го прави само. Не бива да се тревожиш, че може да се нарани с лъжичката или виличката. Материалът е мек, а формата с безопасен дизайн. Гъвкавата дръжка има за цел да се предотврати също и дискомфорт от навлизане на лъжицата или вилицата по-дълбоко в устата на детето. Като съобразиш и огънеш дръжката на прибора до нужния и удобен за детето начин. Естествено, дръж детето си под визуален контрол, докато се храни само, за да избегнеш ситуации от задавяне с храна или други непредвидени такива.

ЛЕСНА ХИГИЕНА И СТЕРИЛИЗАЦИЯ: Приборите на бебетата обикновено се стерилизират до някакъв определен етап. Може да използваш вряща вода, като предвидиш да ги държиш до максимум 1 минута по време на процеса. Може да ползваш микровълнова за целта или пък стерилизатор. Въпрос на твое удобство. С времето, когато стерилизирането отпадне като ангажимент, може да миеш приборите на детето дори в съдомиялна, без притеснение. 

УДОБСТВО ПРИ НОСЕНЕ И ПРЕНАСЯНЕ: За да държиш виличката и лъжичката в комплект на удобно и чисто място, VIKA BABY ти подарява кутийка за съхранение. Тя ще ти позволи да носиш удобно комплекта в чантата за пелени или в специалната кутия за обяд. Кутийката предпазва бебешката лъжичка и виличка от замърсяване или изгубване.

VIKA BABY комплектът прибори е уникален и предпочитан, защото включва виличка и лъжичка с огъващи се дръжки, които:

✔️Са подходящи за самостоятелно хранене на деца над 12м.
✔️Служат за трениране способността на детето да се храни само. 
✔️Се адаптират лесно за използване с лява или дясна ръка.
✔️Практично могат да бъдат коригирани, посредством огъващото се “рамо”, за максимално удобство на детето.
✔️Са лесни за използване от детето, със стабилни за захващане дръжки, без да се приплъзват. 
✔️Са забавен начин да провокираш детето да се храни само.
✔️Са устойчиви и не се чупят или нараняват при изпускане, високи или ниски температури.
✔️Страхотно решение за подарък, на момиченце или момченце. 

Вземи VIKA BABY комплект прибори от виличка и лъжичка с огъващи се дръжки с безплатни бонуси и 25% НАМАЛЕНИЕ

Към твоя комплект ще получиш безплатно:
✔️1 бр.кутийка за съхранение на приборите.
✔️1 бр. лигавник произволен десен.

As low as 14,99 лв. Regular Price 19,99 лв.

Поръчай сега и спести 25%

Ден
Час
Минута
Секунди

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

 

ИСКАШ ДЕТЕТО ТИ ДА ПРИДОБИЕ УВЕРЕНОСТ ДА СЕ ХРАНИ САМОСТОЯТЕЛНО И БЕЗОПАСНО С ВИЛИЦА И ЛЪЖИЦА, БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ, ЧЕ ЦАПА НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО СЕБЕ СИ!

 

ВЗЕМИ VIКA BABY КОМПЛЕКТ БЕБЕШКИ ПРИБОРИ, КОЙТО ВКЛЮЧВА ОГЪВАЩА СЕ ЛЪЖИЧКА И ВИЛИЧКА, С БЕЗПЛАТНИ БОНУСИ И 25% НАМАЛЕНИЕ

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди
ot_vs_strani-lujica-julta
ot_vs_strani-lujica-rozova
ot_vs_strani-lujica-sinq

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТКИ, КОИТО ВЕЧЕ СЕ РАДВАТ НА КОМПЛЕКТА ОГЪВАЩИ СЕ ЛЪЖИЧКА И ВИЛИЧКА:

1-klient-julti

Станимира Шишкова:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Горещо препоръчвам на майките, които учат детето си да се храни само. Те са лесни за почистване, здрави и огъващи се. Със сигурност не дрънчат по чиниите и чашите. Много са удобни за хващане от детенцето ми. Дори и да блъска по масата си за хранене не ме притеснява, че ако се удари, ще го заболи или ще се нарани. Когато яде нещо по-течно, просто огъвам повече рамото на лъжичката, така не разсипва толкова много “по пътя” до устата :)

2-klient-sinq

Верджиния Битовска:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

На всички мами искам да препоръчам комплекта. Моето дете (18 месеца), все още се учи как да яде и не е решило, коя ръка точно му е по-удобно да използва. Постоянно сменя ръцете си докато се храни, така че просто огъвам дръжката за да му е по-функционална според захвата. 

3-rozovi

Сузана Фетимова:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Тези прибори са страхотни. От много нежен и мек материал са. Нямам никакво притеснение за бебето си (1г. и 2м.) че може да се нарани, когато се храни само. Храни е силно казано. Все още се учи. Мия ги на ръка или направо ги мятам в съдомиялната. Благодаря за кутийката, върши супер работа, като излизаме на разходки и се храним навън.

free-delivery-1

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

На поръчки над 90 лв.

previte-1

СИГУРНО РАЗПЛАЩАНЕ

Бързо и безопасно

cash-on-delivery-1

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Преглед и тест

returns-1

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

14 дни право на връщане

quality-1

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Качествени материали и изработка

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

 

ИСКАШ ДЕТЕТО ТИ ДА ПРИДОБИЕ УВЕРЕНОСТ ДА СЕ ХРАНИ САМОСТОЯТЕЛНО И БЕЗОПАСНО С ВИЛИЦА И ЛЪЖИЦА, БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ, ЧЕ ЦАПА НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО СЕБЕ СИ!

 

ВЗЕМИ VIКA BABY КОМПЛЕКТ БЕБЕШКИ ПРИБОРИ, КОЙТО ВКЛЮЧВА ОГЪВАЩА СЕ ЛЪЖИЧКА И ВИЛИЧКА, С БЕЗПЛАТНИ БОНУСИ И 25% НАМАЛЕНИЕ

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди