НАКАРАЙ ДЕТЕТО СИ ДА ПОВЯРВА В МАГИЯТА И МУ НАПРАВИ СТРАХОТЕН ПОДАРЪК - ПРИКАЗНА ЛЕТЯЩА ФЕЯ ЕЛЗА!

Подари магически способности на своята малка принцеса, с невероятната летяща кукличка - фея Елза, с която да се реят свободно в свят, изпълнен с детски чудеса!

Вземи VIKA BABY летяща фея Елза с 15% НАМАЛЕНИЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 90 ЛВ.

Regular Price 29,99 лв. Special Price 24,99 лв.

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

Ден
Час
Минута
Секунди

ЗАЩО VIKA BABY ЛЕТЯЩА ФЕЯ ЕЛЗА:

krile

ОГЪВАЩИ СЕ КРИЛЕ

Криле от лек, PVC материал, който задържат куклата в летящата фаза. Същевременно са огъващи се, меки и безопасни за детето.

svetlini_1

 СВЕТЛИННИ ЕФЕКТИ

Още по-магическа и вълшебна изглежда летящата фея, с включени светлини на тъмно. Приказно, цветно вълшебство.

upravlenie-s-ruka

ИНДУКЦИОННО СЕНЗОРНО УПРАВЛЕНИЕ

Лесно и без усиля, само с една отворена длан, в непосредствена близост, се извършва навигацията на малката летяща фея. 

usb_1

 USB КАБЕЛ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

Икономично, лесно и бързо зареждане с USB кабел, който “вдъхва” свежи сили на малката кукла - летяща фея.

vurtqshta-zona

 МЕХАНИЧНА ВЪРТЯЩА ЗОНА

Въртящата зона е направена от няколко елемента, които се движат в различна посока. Реално в тази част се намира механизма за издигане, датчика за сензор и копчето за включване и изключване. 

ДОКАЖИ НА СВОЕТО МОМИЧЕНЦЕ, ЧЕ МАГИЧЕСКИТЕ СИЛИ СЪЩЕСТВУВАТ, А ФЕИТЕ НЕ ЖИВЕЯТ САМО В ПРИКАЗКИТЕ!

Още от около втората година на Вики, започнах активно да й чета и пускам приказки за слушане. Естествено, както на всяко момиченце вълнуващи за нея бяха приказките за феи и принцеси. Магическите им сили и способности я вдъхновяваха, а способността им да летят я караха да се вълнува прекомерно. Все по-често почна да проявява въображението си в ежедневието, точно с тези приказни, вълшебни герои. Един ден, видях тази магическа фея - летяща кукла и осъзнах, че това е страхотен подарък, който мога да й поднеса. Знаех, че това ще я вдъхнови още повече и със сигурност ще провокира вълшебния й детски свят. Показах й куклата. Усмихна се и погали нежното й лице. След това я включих и нагледно показах способностите й. С дланта си я навигирах в различни посоки. Нямам думи да опиша как засияха очите й, как започна да подскача, пляска с ръце и да сияе от щастие. Сигурна съм, че твоята принцеса също би открила това невероятно усещане - магията на летящата фея и ще е предпочитаната играчка за игра вкъщи и навън !

ТАЗИ ВЪЛШЕБНА ЛЕТЯЩА КУКЛА ЕЛЗА Е УНИКАЛЕН НАЧИН ДА ПРЕНЕСЕШ ДЕТЕТО СИ В ПРИКАЗНИЯ СВЯТ НА ФЕИТЕ, КЪДЕТО ЩЕ ПРЕОТКРИВА НОВИ И НОВИ ВДЪХНОВЕНИЯ...ЗАВИНАГИ! 

dulgo-opisanie-Elsa-Faiy

Летяща кукла - фея Елза

❤ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН: Тази прекрасна и красива фея е с височина 19 см. Има нежно и красиво лице, което напомня на принцеса Елза, любима детска героиня от известния анимационен филм. Това прави играчката, още по-желана и обичана от малките момиченца. 

❤ СВЕТЛИННИ ЕФЕКТИ: Истинско вълшебство е да видиш летяща фея в тъмното, когато е обляна от светлинки и пърха във въздуха! 

❤ СЕНЗОРНО УПРАВЛЕНИЕ: Куклата е снабдена със сензорен датчик, който служи за навигирането на “полета” и същевременно предпазва от сблъсък с предмети в пространството. Това я прави безопасна за употреба на закрито и навън, но най-вече за твоето дете. 

❤ ЗАДВИЖВАЩ МЕХАНИЗЪМ ЗА ЛЕТЕНЕ: За да преодолее гравитацията и се сдобие с магически сили, играчката е снабдена с механизъм на принципа на дрон, който задвижва ефирните крила и я издига във въздуха, където левитира. “Магията” е реална, а детето ти не може да повярва, че само управлява тази магия! 

❤ БЕЗОПАСНА ИГРА: Всяка играчка трябва да е преди всичко безопасна за използване от детето самостоятелно, в дома или навън. Такава е и тази летящата фея. Нейният датчик за сензор я предпазва от околните предмети или сблъсък с тях. Така детето ти е съвсем близо до пърхащата във въздуха фея, но същевременно на гарантирана и безопасна дистанция. 

❤ УНИВЕРСАЛЕН И ЖЕЛАН ПОДАРЪК: Няма момиченце, което да не мечтае за истинска фея. А тази летяща фея Елза е толкова реалистична, защото наистина лети! Подобна играчка е подарък хит за всеки един повод на момиченце във възраст около 4-6 г. - рожден ден, Коледа, 1-юни и други лични празници, с повод или без повод. 

❤ ЛЕСНО ПРЕЗАРЕЖДАНЕ: Снабдена с удобен за презареждане USB кабел, летящата фея е винаги готова за приключения. 

Летящата кукла -  фея Елза от VIKA BABY е предпочитана играчка от всички момиченца, защото: 

✔️ Е подходяща за игра на открито и закрито.
✔️ Лесно се пуска, спира и навигира.
✔️ Вдъхновява и дава усещането за вълшебство.
✔️ Провокира детското въображение, насърчава мечтите, вярата в чудеса.
✔️ Развива координацията и пространственото усещане у детето.
✔️ Зарежда емоционално с безкрайни усмивки не само децата, но и техните родители.
✔️ Дава усещането на детето за самостоятелност и увереност в играта.

Regular Price 29,99 лв. Special Price 24,99 лв.

Поръчай сега и спести 15%

Ден
Час
Минута
Секунди

 

ИСКАШ ЛИ ДЕТЕТО ТИ ДА Е В СВЯТ НА ВЪЛШЕБСТВА, С ЛЮБИМАТА СИ ФЕЯ, КОЯТО САМО ДА НАКАРА ДА ЛЕТИ И ЧУДЕСАТА ДА НЕ СВЪРШВАТ?

 

ВЗЕМИ VIКA BABY ЛЕТЯЩА ФЕЯ ЕЛЗА С 15% НАМАЛЕНИЕ

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди
1-feq-elsa-otpred
2-feq-elsa-strani
3-feq-elsa-otstrani
4-feq-elsa-otzad

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТКИ, КОИТО ВЕЧЕ СЕ РАДВАТ НА ЛЕТЯЩАТА ФЕЯ ЕЛЗА:

feq-elsa-klient-1-

Кристалина Минчева:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Моята принцеса обожава феи, обожава и Елза. Тази кукла е просто уникалният подарък за нейния 5-ти рожден ден. Издига се плавно във въздуха, но трябва да се внимава, как се управлява, за да не докосва предмети. Ако се случи и наближи “препятствие”, бъдете готови да я хванете, за да не пада. След това отново я пуснете във въздуха, от ръка (издига се сама). Показах това на малката и от 3-тия път се справя сама, без проблеми. Обожава да играе с нея, най-вече навън и на тъмно, защото много й харесва как свети.

feq-elsa-klient-2

Татяна Славкова:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Получихме куклата точно навреме за 4-я рожден ден на приятелско детенце. Тематиката беше Елза! Просто 100% в целта. Уникален подарък. Значи, на партито аниматорите бяха излишни. Момиченцата се забавляваха с куклата и изпитваха невероятна радост от тази “магия”! Благодаря ви!

feq-elsa-klient-3

Кали Стефанова:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Страхотна кукла. Моето момиченце, направо полудя от щастие като я получи. Още не може да повярва, че има летяща фея. Чувството да видиш детето си толкова доволно и щастливо е несравнимо. Определено си струва цената! Благодаря на Vika Baby.

free-delivery-1

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

На поръчки над 90 лв.

previte-1

СИГУРНО РАЗПЛАЩАНЕ

Бързо и безопасно

cash-on-delivery-1

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Преглед и тест

returns-1

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

14 дни право на връщане

quality-1

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Качествени материали и изработка

 

ИСКАШ ЛИ ДЕТЕТО ТИ ДА Е В СВЯТ НА ВЪЛШЕБСТВА, С ЛЮБИМАТА СИ ФЕЯ, КОЯТО САМО ДА НАКАРА ДА ЛЕТИ И ЧУДЕСАТА ДА НЕ СВЪРШВАТ?

 

ВЗЕМИ VIКA BABY ЛЕТЯЩА ФЕЯ ЕЛЗА С 15% НАМАЛЕНИЕ

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди