НАШАТА МИСИЯ

emi_i_viki_1

Здравейте, ние сме Еми и Вики!

Идеята за този сайт се роди докато бях бременна за първи път. Тогава изпаднах в ситуация, в която не спирах да се чудя от какво още имам нужда аз или Вики, когато се роди. 
Мои приятелки и познати ми даваха съвети и готови списъци с продукти, които аз купувах като луда, все едно магазините няма да работят като родя. Презапасих се с всевъзможни продукти, някои от които използвах 1-2 пъти, а други никога. 
Така и реших да създам vikababy.com - сайт в който да помагам на бъдещи майки и родилки, като им предлагам продуктите, които лично на мен и моето Вики ни бяха много полезни и направиха живота ни една идея по-лесен в този важен момент.

Но това не беше достатъчно.

Не исках да предлагам просто продукти с етикет, исках да имам и кауза. 
Тъй като имах тежка бременност и много се притеснявах, че може да родя преждевременно, постоянно четях истории на семейства с недоносени бебета. В началото се плашех като гледах снимките на толкова малки бебенца, но в един момент осъзнах какви герои са те. 
Имено затова реших да помагам точно на тях. Вярвам, и че така ще дам и добър пример на моята дъщеря, която между другото за малко да пренося :)

bebe

VIKA BABY дарява 1% от чистия си приход, в подкрепа на мисията на фондация „Нашите недоносени деца".

Станете част от нашата мисия и дарете за най-малките герои - недоносените бебета в България. 

Научете повече за фондацията на: www.premature-bg.com