Попит с цветовете на дъгата

Искаш ли много забавление и поп-поп-поп-ит настроение?

Купи VIKA BABY ПОПИТ с цветовете на дъгата с 50% НАМАЛЕНИЕ.

✔️ НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ: Чудесно антистрес решение, но същевременно и страхотна сензорна играчка. Този шарен попит е идеален да се носи навсякъде и да е под ръка в различни ситуации. Удобна за игра навсякъде - в колата, в класната стая, офиса, самолета, ресторанта, на къмпинг и къде ли още не.

✔️ ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЯКА ВЪЗРАСТ: VIKA BABY ПОПИТ с цветовете на дъгата е идеален за забава на малки и големи деца, а защо не и на възрастни. С него се въодушевяват за игра както възрастните, така и бебета и децата. Всички се захласват дълго време и се концентрира в пук - пук - пук - ането.

✔️ АНТИСТРЕС ИГРАЧКА: Играта с Цветния попит действа изключително успокояващо и ефективно облекчава чувството за безпокойство и стрес. С него може да си гарантираш дълго време забавление. А мъниците направо полудяват по тази шарена и занимателна играчка. Страхотна е за игра навсякъде.  

✔️ ВИСОКО КАЧЕСТВО: VIKA BABY ПОПИТ с цветовете на дъгата е изработен от безопасен, лек и издръжлив силикон без BPA. Мие се лесно и е за многократна употреба. 

✔️ СТРАХОТЕН ПОДАРЪК: Шареният дизайн с цветове на дъгата на попита носят настроение и позитивизъм. Радват окото, а универсалните цветове, го превръщат в еднакво подходящ подарък за момиченце или за момченце. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 90 ЛВ.

As low as 5,99 лв. Regular Price 11,99 лв.
free-delivery-1

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

На поръчки над 90 лв.

previte-1

СИГУРНО РАЗПЛАЩАНЕ

Бързо и безопасно

cash-on-delivery-1

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Преглед и тест

returns-1

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

14 дни право на връщане

quality-1

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Качествени материали и изработка