Забрави за постоянно падащата бутилка с вода, мляко или играчка, докато си навън

Дръж бутилката за водата, млякото или детската играчка винаги на една ръка разстояние, без да я губиш докато си навън, в колата, с количката.


Купи VIKA BABY Силиконов държач за бутилка или играчка и бъди сигурна, че ще е на безопасно място, на една ръка разстояние до теб или мъника.

Вземи VIKA BABY Силиконов държач за бутилка или играчка
Купи сега с 10 % НАМАЛЕНИЕ

✔️ Материал: висококачествен силикон, без BPA, PVC и фталати.
✔️ Цвят: розово, синьо.
✔️ Диаметър: 5,28 см.
✔️ Дължина: 63 см.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 90 ЛВ.

 
As low as 14,99 лв. Regular Price 19,99 лв.

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

Ден
Час
Минута
Секунди

ЗАЩО VIKA BABY Силиконов държач за бутилка или играчка:

silikonov-durjach-za-shishe-predimstva-1

РАЗТЕГАТЕЛЕН

Еластичен и издръжлив силикон, който се разтяга на диаметър до 7,5 см, за да пасне на различните типове бебешки шишета и чаши.

silikonov-durjach-za-shishe-predimstva-3

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН

Лесно захващане за различни държачи, дръжки, ремъци, колани и прочие посредством 3 точкова силиконова опашка за закрепване.

silikonov-durjach-za-shishe-predimstva-2

ХИГИЕНИЧЕН

Лесен за измиване и дезинфекция дори в съдомиялна.

ЗАБРАВИ ЗА МОМЕНТИТЕ, В КОИТО ШИШЕТО С ВОДАТА ИЛИ ЛЮБИМАТА ИГРАЧКА СА ПОСТОЯННО НА ЗЕМЯТА, ЗАХВЪРЛЕНИ ОТ ТВОЯ МЪНИК, НА ИГРА ИЛИ НЕВОЛНО!

Сигурно ти е дошло до гуша, от онази забавна за твоето бебче игра, в която постоянно изхвърля шишето си или играчката на пода, от количката, когато сте навън или изтърва в колата и всичко попада под предната седалка? И колкото за теб да е напрежение, че отново всичко трябва да се мие и дезинфекцира, мъника те гледа с дяволити очички и страшно много се забавлява. Сигурна съм, че ти се е случвало дори неволно по време на разходка или в някой голям магазин, да не разбереш кога е изпаднала водичката на детето и отново трябва да купуваш ново шише. Знам, защото и на мен ми се е случвало и знам, че наистина е много досадно и неприятно. Но, аз намерих решение и то доста практично. Силиконови държачи, подходящи за чаша, шише с вода, мляко. Става за връзване и закачване на играчки, гризалки и други предмети, които са важни за теб и бебето, и искаш да предпазиш от изгубване. Просто закачаш на дръжката на количката, за някой колан, за столчето в колата или на друго лесно място за закачане, за да са достъпни по всяко време и наблизо. Хубавото е, че пасват почти на всяко шише, заради еластичния силикон. Другия край на държаща е с опашка за закопчаване с три точки, което позволява регулиране на ширината и прикрепването му към различни места. Лесно и надеждно.
Сигурна съм, че и ти ще намериш приложението им за полезно и практично, за това не му мисли, изпробвай!

ТОЗИ СИЛИКОНОВ ДЪРЖАЧ ЗА ШИШЕ ИЛИ ИГРАЧКА МОЖЕ ДА РЕШи ПРОБЛЕМА С ИЗГУБВАНЕТО НА ВЕЩИ ЗАВИНАГИ! 

Силиконов държач за бутилка или играчка

VIKA BABY Силиконов държач за бутилка или играчка е страхотно решение, против падане и губене за шишета, играчки и други предмети. 

❤ МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН: Силиконовият държач на VIKA BABY пасва на почти всички типове бутилки за вода, мляко. Закача се лесно за различни по ширина дръжки, колани, държачи, ремъци и прочие, защото се регулира лесно. 

❤ НАДЕЖДЕН: Държачът за предмети е определено надеждно средство, което ще улесни ежедневието ти и ще предпази от изгубване важните за теб и бебето играчки, шише и прочие. Изработен е от надежден, издръжлив и качествен силикон, което гарантира многократната му употреба за дълго време. 

❤ БЕЗОПАСЕН: Силикона, от който е произведен държача за шише на VIKA BABY е висококачествен. Не съдържа вредни вещества. Без  BPA, PVC и фталати. 

❤ ПРАКТИЧЕН: Полезен в много ситуации, силиконовия държач преди всичко ще предпази от губене на вещите, но ще осигури и лесна достъпност на същите, при нужда. 

VIKA BABY Силиконовият държач е чудесен защото:


✔️Пасва на почти всички чаши, бутилки и играчки.
✔️Предпазва от загубване, счупване, изпадане. Лесно се достига от детето при нужда.
✔️Е направен от висококачествен силиконов материал, с противоплъзгащо се покритие и регулируема захващаща се опашка за прикрепяне.
✔️Има приятен дизайн и цветове.
✔️Представлява удобен, лек, гъвкав, издръжлив и универсален държач.
✔️Позволява закрепване на бебешкото шише за хранене, залъгалка, играчка, гризалка към бебешката количка, столче за кола, столче за хранене или всяко друго подходящо място, за да се предотврати загуба.
✔️ Позволява лесно измиване дори в съдомиялна машина.
✔️Удобен за ползване за многократна употреба, нетоксичен и издръжлив..

Поръчай сега и спести 10%!

Ден
Час
Минута
Секунди

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

ЗАБРАВИ ЗА ПОСТОЯННО ПАДАЩИТЕ ШИШЕТА ОТ КОЛИЧКАТА ИЛИ БЕБЕШКОТО СТОЛЧЕ, В КОЛАТА ИЛИ НАВЪН,
БЕЗ ДА СЕ ТРЕВОЖИШ, ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИШ НЯКОИ ОТ ТЯХ! 

ВЗЕМИ VIКA BABY СИЛИКОНОВ ДЪРЖАЧ ЗА ШИШЕ ИЛИ ИГРАЧКА С 10% НАМАЛЕНИЕ! 

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТКИ, КОИТО ВЕЧЕ СЕ РАДВАТ НА VIКA BABY силиконов дъуржач:

durjach-na-butilka-mneniya-2

Стефка Кончева

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Моето 11-месечно бебе хвърля шишето си за вода постоянно, за да гледам как пада, и той да се забавлява. Тази държач ми е толкова полезен! Вече не ми се налага да “гоня” бутилката под масата ни или другаде. Бебчо също обича да го дъвче! Доставката беше бърза - на следващия ден. Благодаря. 


durjach-na-butilka-mneniya-3

Хриси Кирилова

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Благодаря ви за бързата доставка и качествения продукт. Закупих розов държач, но ще закупя още два, да имам по един в колата, и на количката. Първият вече използвам на столчето за хранене.


durjach-na-butilka-mneniya-1

Катя Христова 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Купих си син държач и като отидем на детската площадка, майките с интерес ме питат какво е и от къде съм го купила, и че е много хитро нещо. Поне няма да се чуди човек как да дезинфекцира всичко паднало когато е навън. Поръчах и за приятелка - за подарък. Много й допадна и на нея. 

free-delivery-1

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

На поръчки над 90 лв.

previte-1

СИГУРНО РАЗПЛАЩАНЕ

Бързо и безопасно

cash-on-delivery-1

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Преглед и тест

returns-1

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

14 дни право на връщане

quality-1

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Качествени материали и изработка

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

ЗАБРАВИ ЗА ПОСТОЯННО ПАДАЩИТЕ ШИШЕТА ОТ КОЛИЧКАТА ИЛИ БЕБЕШКОТО СТОЛЧЕ, В КОЛАТА ИЛИ НАВЪН,
БЕЗ ДА СЕ ТРЕВОЖИШ, ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИШ НЯКОИ ОТ ТЯХ! 

ВЗЕМИ VIКA BABY СИЛИКОНОВ ДЪРЖАЧ ЗА ШИШЕ ИЛИ ИГРАЧКА С 10% НАМАЛЕНИЕ! 

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди