Помогни на детето си да развива своите умения и учи докато се забавлява, на игра - леСно е!

Подари на детето си занимателна дъска, която се пренася лесно като чантичка и може да се забавлява с нея навсякъде: в дома, навън или по път. Нека детето се забавлява и упражнява своите основни, ежедневни умения, да учи и играе - всичко в едно!


Вземи VIKA BABY Бизи борд - занимателна дъска за учене и развиване на уменията с безплатни бонуси и 30% НАМАЛЕНИЕ!

Към твоята VIKA BABY Бизи борд - занимателна дъска, ще получиш безплатно:

✔️ Ц
ифри за учене и игра.

Размери: 28 х 23 см.
Съдържа: различни по големина и сложност катарами, закопчалки, ципове, връзки, копченца и велкро.
Възраст: 1-3 г.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 90 ЛВ.

 
Regular Price 49,99 лв. Special Price 34,99 лв.

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

Ден
Час
Минута
Секунди

ЗАЩО VIKA BABY Бизи борд занимателна дъска:

vikababy-zanimatelna-daska-za-uchene-i-razvivane-na-umeniyata-predimstva-1

ЦИПОВЕ И КАТАРАМИ
Упражняват способността на детето, да се справя с откопчаването и закопчаването. Различни видове.

vikababy-zanimatelna-daska-za-uchene-i-razvivane-na-umeniyata-predimstva-2

ТИК-ТАК КОПЧЕТА
Упражнява закопчаване с натиск, след прецизно напасване на двете части и разкопчаване с издърпване.

vikababy-zanimatelna-daska-za-uchene-i-razvivane-na-umeniyata-predimstva-3

ФИГУРКА ОТ ФИЛЦ С ВЕЛКРО ЗАКРЕПЯНЕ
Учи детето да напасва еднотипни части, като се съобразява с фигурата и формата. Упражнява отлепване и залепване на две части.

vikababy-zanimatelna-daska-za-uchene-i-razvivane-na-umeniyata-predimstva-4

ВРЪЗКИ ЗА ОБУВКИ
Помага на детето да се научи да връзва обувките си и начините за това. Развива способността за нанизване на връзка през дупка.

Искаш ли да научиш детето си на самостоятелност и увереност, да се справя с ежедневните неща? 

Да се облича и съблича само, като се справя с всички предизвикателства на копченцата, циповете, катарамите и всички онези трудни за него елементи? Да обува само обувките си, да се връзва и да те чака готово, обуто до вратата, за да поемете навън към площадката или на разходка? Звучи страхотно, малко сложно и ти се струва, че ще става бавно и досадно, отново да го чакаш двайсет минути, нали? Всички тези дейности за мъниците са ежедневно предизвикателство, но с повече упражнение и търпение, от страна на родителя е лесно. А, още по - лесно може да е, ако детето се учи на всичко това-всекидневно и на игра. Знам, колко досадно е да чакаш малкото дете, усърдно да се мъчи да закопчее копчето на якето, или да завърже обувките си, точно когато вече закъсняваш. А то настоява да прави всичко само. И да, така е правилно, то трябва да се научи да го прави само! Но, времето винаги ни пришпорва, постоянно закъсняваме и това може направо да те изкара извън релси. Знам, защото на всяка майка й се случва, дори и на мен. Сега си помисли, колко практично е, ако твоето дете си има дъска за упражнения, на която да се учи как да закопчава копчетата на панталона, якето, дрехите си. Да разкопчава и закопчава циповете, да щрака катарамите, които винаги са му били супер интересни? И всичко това, да го прави в захлас, на игра и то в удобно време, дори в колата, когато сте на път. Знаеш ли колко време ще ти спести на теб? Знаеш ли колко занимателно и усърдие ще е това за детето? В същото време ще се забавлява, със сигурност! Знам, защото открих тази страхотна занимателна дъска за учене и развиване на уменията на децата - Бизи борд. Знам, защото когато я показах на Вики, тя се влюби в нея. Прилича на чантичка, а вътре е пълна със закопчалки, катарами, ципчета, копчета и всичко е така интересно. Страхотно е, че самата чантичка е лека за пренасяне от детето и то може да си я носи навсякъде и да се занимава само. Но, най-практичното в случая е, че се учи на всичко това, развива способностите си и упражнява уменията си. Ние с Вики дори започнахме да учим и цифрите! Опитай и ти, ще се убедиш колко полезна играчка е Бизи борда за децата!

ТОЗИ СТРАХОТЕН БИЗИ БОРД - ЗАНИМАТЕЛНА ДЪСКА ЗА УЧЕНЕ МОЖЕ ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА ТИ С ТРУДНОСТИТЕ, КОИТО ДЕТЕТО ИЗПИТВА ПРИ САМОСТОЯТЕЛНОТО ОБЛИЧАНЕ, ЗАКОПЧАВАНЕ, ОБУВАНЕ...  ЗАВИНАГИ! 

Бизи борд - занимателна дъска за учене и развиване на уменията

VIKA BABY Бизи борд - занимателна дъска за учене и развиване на уменията е във формата на чантичка и е страхотна за:

❤ ЗА ПЪТУВАНЕ И ПРЕНАСЯНЕ: VIKA BABY Бизи борд е удобна и лека чантичка. Лесна за носене от детето и пренасяне в багаж от родителя. Бизи борда осигурява дълго време занимание на мъниците, по време на път: в колата, самолета, автобуса и др. Когато се налага да се чака пред лекарския кабинет, на опашката в магазина или другаде Бизи борд е страхотно решение!  Бизи борд е перфектното занимателно решение, ако е нужно да се отклони вниманието на детето по забавен начин. С преносимата дъска, детето си играе тихо и спокойно, дълго време, като същевременно упражнява своите основни умения. 

❤ РАЗВИВАНЕ НА ФИНАТА МОТОРИКА: Създадени за малки ръчички, катарамите и копчетата са умишлено направени да имат различни нива на трудност, насърчавайки 1 - 2 - 3 годишните дечица да развиват уменията за решаване на проблеми и постоянство, докато играят. С нея детето подобрява координацията между ръцете и очите. Постоянно повтарящите се процеси, спомагат за развитие на фината моторика и упражняват детето да се справя с лекота и допълнително - с бързина.

❤ РАЗВИВАНЕ НА УМЕНИЯТА: Активната играчка Бизи борд на VIKA BABY изгражда увереност у детето, да се справя с ежедневните неща като обличане, събличане, респективно - закопчаване на: копчета, ципове, закопчалки, катарами. Така детето се упражнява и свиква да се справя без особени затруднения, все по-добре с всеки изминал ден. Занимателните функции са провокатор за детето и то всячески се концентрира в изпълнението на рутинните дейности. 

❤ КОНЦЕНТРАЦИЯ И КООРДИНАЦИЯ: В усилията си да се справят с предизвикателствата на активната играчка VIKA BABY Бизи борд, детето активно се концентрира в това, което прави и в постигането на резултата. Развива творческото и критичното мислене.

❤ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗАНИМАНИЯ: VIKA BABY Бизи борд е занимателна и обучителна играчка за деца на възраст 1-3 години. Има 16 различни вида закопчалки, ципове, велкро лента, копчета, връзки и катарами, всичко на едно място. Това позволява на детето да се  упражнява и справя с предизвикателствата. Включваме към чантичката и цифри, като подарък, защото сме на мнение, че винаги трябва да надграждаме уменията на мъниците, с нещо нов и провокативно! Защото сме наясно, че тяхната любознателност е безгранична! 

БЕЗОПАСНА ИГРА: Образователната дъска Бизи борд, за 1 - 3  годишни дечица е с дизайн на чантичка, с удобна дръжката. Изработена е от подходящи и безвредни материали. Тя е с гъвкава основа, платнена външна част, филц елементи и без твърди ъгли. Размерът й е 28 x 23 см., с тегло около 0.200 кг. Изключително лека и удобна за самостоятелно и безопасно носене и ползване от детето. 

ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ДЕТЕ:  Страхотна активна дъска Бизи борд на VIKA BABY е предназначена за използване от деца на възраст 1 - 3 г. и е подходяща както за момиченца, така и за момченца.

VIKA BABY БИЗИ БОРД ЗАНИМАТЕЛНА ДЪСКА е идеална за:

✔️ Учене и забавление в едно.

✔️ Учене, развиване и упражняване на практичните умения на детето за: обличане, събличане, закопчаване, разкопчаване, завързване и др.

✔️ Занимание и концентрация върху основните извършвани действия.

✔️ Занимание обучителна дейност на детето.

✔️ Подобряване фината моторика.

✔️ Лесно носене и пренасяне.

✔️ Занимания на път, в колата, самолета и прочие.

✔️ Идеален подарък за момиченце и момченце.

Поръчай сега и спести 30%!

Ден
Час
Минута
Секунди

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

АКО ИСКАШ ДЕТЕТО ТИ ДА СЕ УЧИ ЧРЕЗ ИГРА И ПРИДОБИЕ УВЕРЕНОСТ ДА СЕ СПРАВЯ САМО, БЕЗ ТОВА ДА СЪЗДАВА ТРУДНОСТ И ЗА ТЕБ!  


ВЗЕМИ VIKA BABY БИЗИ БОРД С БЕЗПЛАТНИ БОНУСИ И 30% НАМАЛЕНИЕ!

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди
vikababy-zanimatelna-daska-za-uchene-i-razvivane-na-umeniyata-detaili-1
vikababy-zanimatelna-daska-za-uchene-i-razvivane-na-umeniyata-detaili-2
vikababy-zanimatelna-daska-za-uchene-i-razvivane-na-umeniyata-detaili-3
vikababy-zanimatelna-daska-za-uchene-i-razvivane-na-umeniyata-detaili-4
vikababy-zanimatelna-daska-za-uchene-i-razvivane-na-umeniyata-detaili-6

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТКИ, КОИТО ВЕЧЕ СЕ РАДВАТ НА БИЗИ БОРД ЗАНИМАТЕЛНА ДЪСКА:

Надя Кирчева

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ани е на 1.5 г. Винаги съм смятала, че е редно едно дете да се справя само с обличане, събличане още преди да отиде на ясла. Но понякога това е кошмарно. Хубавото е, че Ани иска да го прави сама, но сутрините са толкова натоварени, че направо нямам нерви да я изчаквам. Радвам се, че намерих тази чантичка с всички тези копчета и катарами. Знам, че ще й помогне да се научи да се справя по-бързо и уверено с всичко. Смятам, че е много важно. Благодаря ви за бързата доставка.

Кремена Йовева

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Камен е на 3.5 г и госпожите в градината постоянно ми натякват, че не се справя сам с обличането. За съжаление се налага да му помагам, признавам, не иска да го прави сам, казва че не може. Преди месец и половина му купих Бизи Борд. За мое учудване, много му харесва да си играе с него. От няколко дни го забелязвам, как постоянно иска да си закопчава сам и се стреми всичко да прави сам. Смятам, че е доста уверен вече и съм сигурна, че е заради играта. Скоро ще започне да се връзва и сам (надявам се) :) !

Тина Цонева

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Купих на Соня - внучката ми на 2 г., за подарък за рождения ден, тази удобна чантичка. Много й харесва. Каза: “Бабо, вече съм голяма, мога сама, виж!” Сяда и започва да ми показва, как се щракат всички катарами. Не дава да й помагам, справя се сама. Много е горда от това!

free-delivery-1

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

На поръчки над 90 лв.

previte-1

СИГУРНО РАЗПЛАЩАНЕ

Бързо и безопасно

cash-on-delivery-1

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Преглед и тест

returns-1

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

14 дни право на връщане

quality-1

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Качествени материали и изработка

ВЕЧЕ ИМА РЕШЕНИЕ:

АКО ИСКАШ ДЕТЕТО ТИ ДА СЕ УЧИ ЧРЕЗ ИГРА И ПРИДОБИЕ УВЕРЕНОСТ ДА СЕ СПРАВЯ САМО, БЕЗ ТОВА ДА СЪЗДАВА ТРУДНОСТ И ЗА ТЕБ!  


ВЗЕМИ VIKA BABY БИЗИ БОРД С БЕЗПЛАТНИ БОНУСИ И 30% НАМАЛЕНИЕ!

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД 
Ден
Час
Минута
Секунди